Hvem er jeg

Mit navn er Betina og er jeg er 45 år. Vi bor i en lille by lidt syd for Skive, hvor der er plads til "Mors Kaninhus" i vores store have. Det er en stor daglig glæde for mig, at have kaniner. Siden 1994 har jeg været gift med Jørgen og vi har 3 skønne børn sammen.

I 2010 blev jeg uddannet som regnskabsassistent og arbejder nu som kontorassistent i Holstebro 20 timer om ugen.

Det at være kreativ betyder meget for mig. Jeg slapper bedst af med noget håndarbejde mellem hænderne. Hækling og strik er mit foretrukne håndarbejde lige nu, men jeg laver også 3d-kort og syr mine egne kjoler.

Siden september 2017 har jeg været Tupperware forhandler. Jeg kører som Tupperware konsulent i Midtjylland: Holstebro, Skive, Viborg området. Kontakt mig endeligt, hvis du har et spørgsmål eller har lyst til at holde et Tupperware party.

Mobil: 22 96 43 09